Collectieve inkoop

Het voordeel voor รบ van collectieve inkoop

De Ondernemersvereniging Voorst maakt zich sterk voor collectieve inkoop voor haar leden. Zoals gezamenlijke inkoop van energie en collectieve beveiliging van het bedrijventerrein Voorst. Een rechtstreeks voordeel dat u binnenhaalt wanneer u lid bent of wordt van de OVV. Hoe meer leden de OVV heeft, hoe scherper de inkoopvoordelen. De vereniging heeft momenteel voor een aantal diensten collectieve contractafspraken gemaakt voor haar leden. Dit betreffen de volgende diensten:

 

  • Collectieve energie-inkoop: gemiddelde kostenbesparing per deelnemer ca. 15% op de energierekening i.s.m. PM Energie. Hebt u interesse hieraan deel te nemen? Neem contact op met de parkmanager.
  • Onderhoud brandblussers: de vereniging heeft hiervoor samenwerkingsafspraken met Smeba gemaakt, waarbij de leden profiteren van lagere tarieven. Neem voor meer informatie contact op met de parkmanager.
  • Keuring machines: de vereniging heeft kortingafspraken met Leeuwbouw gemaakt voor het onderhoud van draagbaar elektrisch gereedschap, trappen en ladders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de parkmanager.
  • Afvalinzameling: de vereniging is in overleg met afvalinzamelaar Sita voor collectieve afvalinzameling, waarbij de leden voordeel op de tarieven krijgen. Meer informatie volgt.
  • Glasvezel: De OVV werkt samen met Bright Access voor de aanleg van glasvezel op het bedrijventerrein.